Max M är IT-ingenjören från Frankrike som även är musiker. Han har släppt musik sedan 2018 och du hörde honom bland annat i bloggen med singeln I’ll be up 2020 som släpptes med Chris Willis på sång.

Nordiska Favoriter

Nu är han aktuell med singeln Used to be. En låt som läckert mixar pop, rock och R&B och som framförs av en icke namngiven sångerska, vars starka röst ändå påminner lite om Rihanna måste jag säga. Resultatet andas verkligen hit och just mixen av stilar genom låten gör att den borde passa en bred publik.

Vad säger du? Har Max M ännu en given hit i fickan med Used to be?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.