Bakom artistnamnet Vraell hittar vi Alessio Scozzaro. Han är skolad klassisk musiker, men med detta projekt får vi istället mer poporienterad musik som inspirerats av akter som Gustsavo Santaolalla, Sufjan Stevens och RY X.

Nordiska Favoriter

Senaste singeln med Varell heter Point. En vacker och behaglig låt som handlar om att ta tag i ens relation efter att varit mer passiv. Att helt enkelt ta tag i sig själv och ge sig själv och den där relationen den där sist chansen.

”Du vill ge det den sista chansen – för du vill också ha den andra chansen för ditt eget liv. Låten överbryggar klyftan mellan den apati vi har mot oss själva och det mod vi behöver för att omfamna slutet på vissa saker, oavsett om det är slutet eller början på något nytt.”

Allt är snyggt arrangerat kring stråkar, gitarr och rytmer. Vilket för mig gjorde låten väldigt tilltalande. Sedan blir det ju inte sämre av sångarens mjuka sångröst som är full av uttryck.

Lyssna och njut här nere.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.