Bakom artistnamnet Vraell hittar vi Alessio Scozzaro. Han är skolad klassisk musiker, men med detta projekt får vi istället mer poporienterad musik som inspirerats av akter som Gustsavo Santaolalla, Sufjan Stevens och RY X.

DOLBY ATMOS

Senaste singeln med Varell heter Point. En vacker och behaglig låt som handlar om att ta tag i ens relation efter att varit mer passiv. Att helt enkelt ta tag i sig själv och ge sig själv och den där relationen den där sist chansen.

”Du vill ge det den sista chansen – för du vill också ha den andra chansen för ditt eget liv. Låten överbryggar klyftan mellan den apati vi har mot oss själva och det mod vi behöver för att omfamna slutet på vissa saker, oavsett om det är slutet eller början på något nytt.”

Allt är snyggt arrangerat kring stråkar, gitarr och rytmer. Vilket för mig gjorde låten väldigt tilltalande. Sedan blir det ju inte sämre av sångarens mjuka sångröst som är full av uttryck.

Lyssna och njut här nere.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011