Bakom artistnamnet Vraell hittar vi Alessio Scozzaro. Han är skolad klassisk musiker, men med detta projekt får vi istället mer poporienterad musik som inspirerats av akter som Gustsavo Santaolalla, Sufjan Stevens och RY X.

Gareth Nugent – Even mountains fall

Senaste singeln med Varell heter Point. En vacker och behaglig låt som handlar om att ta tag i ens relation efter att varit mer passiv. Att helt enkelt ta tag i sig själv och ge sig själv och den där relationen den där sist chansen.

”Du vill ge det den sista chansen – för du vill också ha den andra chansen för ditt eget liv. Låten överbryggar klyftan mellan den apati vi har mot oss själva och det mod vi behöver för att omfamna slutet på vissa saker, oavsett om det är slutet eller början på något nytt.”

Allt är snyggt arrangerat kring stråkar, gitarr och rytmer. Vilket för mig gjorde låten väldigt tilltalande. Sedan blir det ju inte sämre av sångarens mjuka sångröst som är full av uttryck.

Lyssna och njut här nere.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.