På med dansskorna och ta första flyget till soliga Espania. Stjärnan Caroline Polachek för med oss till varmare breddgrader när hon släpper den flamenco-dränkta Sunset. Med tanke på att artisten nyligen gästade Charli XCXs elektroniska popplatta är den aktuell låten långt ifrån vad vi kommit att förvänta oss från denna musikskapare. MEN! Framåtrörelse är det absolut viktigaste för en artist och jag tycker Caroline gör ett djärvt och snyggt val att ändra sin ljudbild.

POPMUZIK LOVER 2

På det aktuella släppet flyter sångarens röst oklanderligt ovanpå snygga beats, handklappar och mjuka gitarrer. Tillhörande video är regisserad av Matt Copson och Caroline själv. Såklart utspelar den sig i Barcelona.

”Upplösning är så sällsynt i livet, men musik är onaturligt full av det. En solnedgång är den största popklichén någonsin, eftersom det är en perfekt upplösning. Ennio Morricone gick bort några månader innan Salvador (Sega Bodega) och jag påbörjade därefter arbetet med Sunset och den folkloristiska, episka tonen satte sig omedelbart djupt i mitt sinne. Jag ville ha en operakänsla utan text, men saltad med en verklig desillusion. Långt bortom all världens distraktioner och falska löften finns den kärlek vi alltför ofta tar för given. Det är min definition solnedgång.”

Caroline Polachek

Caroline Polachek är artisten som leder och inte följer. Något hon gör tydligt på nya singeln. Det är med spänning vi följer musikerns nya äventyr och ljudbild.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011