På med dansskorna och ta första flyget till soliga Espania. Stjärnan Caroline Polachek för med oss till varmare breddgrader när hon släpper den flamenco-dränkta Sunset. Med tanke på att artisten nyligen gästade Charli XCXs elektroniska popplatta är den aktuell låten långt ifrån vad vi kommit att förvänta oss från denna musikskapare. MEN! Framåtrörelse är det absolut viktigaste för en artist och jag tycker Caroline gör ett djärvt och snyggt val att ändra sin ljudbild.

Favoriter Apple Music

På det aktuella släppet flyter sångarens röst oklanderligt ovanpå snygga beats, handklappar och mjuka gitarrer. Tillhörande video är regisserad av Matt Copson och Caroline själv. Såklart utspelar den sig i Barcelona.

”Upplösning är så sällsynt i livet, men musik är onaturligt full av det. En solnedgång är den största popklichén någonsin, eftersom det är en perfekt upplösning. Ennio Morricone gick bort några månader innan Salvador (Sega Bodega) och jag påbörjade därefter arbetet med Sunset och den folkloristiska, episka tonen satte sig omedelbart djupt i mitt sinne. Jag ville ha en operakänsla utan text, men saltad med en verklig desillusion. Långt bortom all världens distraktioner och falska löften finns den kärlek vi alltför ofta tar för given. Det är min definition solnedgång.”

Caroline Polachek

Caroline Polachek är artisten som leder och inte följer. Något hon gör tydligt på nya singeln. Det är med spänning vi följer musikerns nya äventyr och ljudbild.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.