Dags för rytmiska sommartoner som hämtade från 80-talet här i bloggen.
Det är den 17-årige amerikanska artisten Benicio Bryant som här sätter dig i gungning med singeln I can’t dance to this.

DOLBY ATMOS

Med ett beat som inte är helt olikt Pet Shop Boys-klassiker Domino Dancing och en stark soulig röst imponerar den unge artisten stenhårt på mig med sin nya singel. Lägg sedan till en läckert lekfull musikvideo med en hel del posterande, så är detta verkligen din nya favoritlåt.

Om I can’t dance to this berättar Bryant:

”Att skapa allt för I can’t dance to this var helt magiskt. När vi skrev den här låten tänkte jag hela tiden på en musikvideo till den och vad jag ville ha på mig. För mig är den här låten kraftfull på ett sätt eftersom den verkligen handlar om självförtroende. Att vara vårt sanna jag och inte oroa dig för vad andra tycker. I låten, när jag säger ”titta på mig”, känner jag att det säger allt. Jag är så tacksam för alla som hjälpte till att få ihop allt, ljudmässigt och visuellt.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011