Dags för rytmiska sommartoner som hämtade från 80-talet här i bloggen.
Det är den 17-årige amerikanska artisten Benicio Bryant som här sätter dig i gungning med singeln I can’t dance to this.

Popmuzik Popcast

Med ett beat som inte är helt olikt Pet Shop Boys-klassiker Domino Dancing och en stark soulig röst imponerar den unge artisten stenhårt på mig med sin nya singel. Lägg sedan till en läckert lekfull musikvideo med en hel del posterande, så är detta verkligen din nya favoritlåt.

Om I can’t dance to this berättar Bryant:

”Att skapa allt för I can’t dance to this var helt magiskt. När vi skrev den här låten tänkte jag hela tiden på en musikvideo till den och vad jag ville ha på mig. För mig är den här låten kraftfull på ett sätt eftersom den verkligen handlar om självförtroende. Att vara vårt sanna jag och inte oroa dig för vad andra tycker. I låten, när jag säger ”titta på mig”, känner jag att det säger allt. Jag är så tacksam för alla som hjälpte till att få ihop allt, ljudmässigt och visuellt.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.