Låt dig förföras av mjuk 80-talsinspirerad indiepop när Modernlove. ger oss den lysande singeln Familiar. Likt en modern dagdröm omfamnar deras syntinspirerade sound öronen och håller lyssnaren i ett tajt grepp från första stund. Ljudbilden är varm, svävande och elektronisk men samtidigt bitvis R&B inspirerad och organiskt driven.

DOLBY ATMOS

Familiar är en låt om att se ett ex för första gången efter att ha gjort slut. Den handlar om att se personen i en bar med någon annan och därigenom gått  vidare i sitt liv. Men samtidigt skildrar låten de känslor som ögonblicket kan väcka. Den utforskar också tanken att vi längtar efter något bekant när vi inte är på bra plats i våra liv. Vi ville spegla det känslomässiga djupet i soniken också, det här är det närmaste vi har kommit RnB. Men tappa inte heller den där modernlove-studsen, det är en poplåt med hjärta.”

Modernlove.

Singeln markerar fokusspåret från bandets nysläppta EP som delar samma titel som den aktuella låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011