Låt dig förföras av mjuk 80-talsinspirerad indiepop när Modernlove. ger oss den lysande singeln Familiar. Likt en modern dagdröm omfamnar deras syntinspirerade sound öronen och håller lyssnaren i ett tajt grepp från första stund. Ljudbilden är varm, svävande och elektronisk men samtidigt bitvis R&B inspirerad och organiskt driven.

Popmuzik Popcast

Familiar är en låt om att se ett ex för första gången efter att ha gjort slut. Den handlar om att se personen i en bar med någon annan och därigenom gått  vidare i sitt liv. Men samtidigt skildrar låten de känslor som ögonblicket kan väcka. Den utforskar också tanken att vi längtar efter något bekant när vi inte är på bra plats i våra liv. Vi ville spegla det känslomässiga djupet i soniken också, det här är det närmaste vi har kommit RnB. Men tappa inte heller den där modernlove-studsen, det är en poplåt med hjärta.”

Modernlove.

Singeln markerar fokusspåret från bandets nysläppta EP som delar samma titel som den aktuella låten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.