Artister som äger alla delar av sitt artistiska uttryck inspirerar och leder vägen för framtidens artister. Kahone Concept är en sådan artist. Helt oberoende skivbolag, skriver, producerar och framför han sina låtar. Därtill är sångaren sin egen regissör, filmare, fotograf och grafiska formgivare. Som dessutom under sina liveshower bestämmer setlistor, programmerar ljus och styr monitorer.

Följ på Apple Music

”När jag först började fanns det så många grindvakter. Jag tror att de är rädda för att någon ska bli bättre än dem utan att jobba lika hårt, men musik är konst. Man blir inte bara självbelåten, kreativitet växer när man växer. Ta känslan av konkurrens och svartsjuka och använd den till att bli en bättre version av dig själv”.

Kahone Concept

Med singeln No but kinda startar Kahone en ny era i sin popkarriär. Här presenterar han ett organiskt drivet sound som påminner om arena-poprocken. Stora pukor och ylande syntar kompletteras av ett drivande piano och stark melodi. Rösten är karakteristisk och härligt raspig med rätt mäng kommersiell ådra för att potentiellt bli en stor hit. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011