Den Toronto-baserade artisten Oliana är just nu aktuell med EP:n Time. Här bjuds vi på sju spår som spänner över olika stilar och ämnen. Ämnen som tid, förändring, sociala värderingar, kärlek och osäkerhet.
Bakom produktionen hittar vi partnern och producenten Tooti. Låtarna är oftast mörka och rytmiska, vilket gör den både filmiska och intressanta skulle jag säga. Men också avskalade, som på singeln Jupiter där ett gitarrkomp bygger upp låten medan artisten sjunger om att vara långt ifrån den hon älskar.

Skicka in din musik

Bäst blir det dock på inledande titelspåret Time. Med sin mörka och drömliknande vers som sedan blommar ut i en mer dansant refräng passade låten verkligen in i min stil av pop. Den där typen av snygg pop som jag alltid går igång på.

På det hela är Time en spännande resa för lyssnaren. Melodier, rytmer tillsammans med Olianas mjuka röst gör det till en upplevelse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011