Den Toronto-baserade artisten Oliana är just nu aktuell med EP:n Time. Här bjuds vi på sju spår som spänner över olika stilar och ämnen. Ämnen som tid, förändring, sociala värderingar, kärlek och osäkerhet.
Bakom produktionen hittar vi partnern och producenten Tooti. Låtarna är oftast mörka och rytmiska, vilket gör den både filmiska och intressanta skulle jag säga. Men också avskalade, som på singeln Jupiter där ett gitarrkomp bygger upp låten medan artisten sjunger om att vara långt ifrån den hon älskar.

Apple Music Svensk Pop

Bäst blir det dock på inledande titelspåret Time. Med sin mörka och drömliknande vers som sedan blommar ut i en mer dansant refräng passade låten verkligen in i min stil av pop. Den där typen av snygg pop som jag alltid går igång på.

På det hela är Time en spännande resa för lyssnaren. Melodier, rytmer tillsammans med Olianas mjuka röst gör det till en upplevelse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.