Duo Ina är en duo från Dalsland som består av mor och dotter Helena och Sara Larsson. De släppte julalbumet Vår jul i fjol och med I’ve been waiting släpper de deras första singel.
Här få vi en melodiös poplåt med ett akustiskt sound och vacker stämsång.

Popmuzik Lover Patreon

Om låten berättar Sara som skrivit den:

”Den kan handla om vad som helst som lyssnaren vill, en kärlek till en annan människa, sig själv eller om ett religiöst uppvaknande. Men för mig handlar låten om kärleken till ett nytt litet liv, ett nyfött barn. Hur man kan längta efter ett barn så länge och sen äntligen får välkomna det till världen. Hur överrumplande och fantastiskt det kan kännas när den som allt har handlat om äntligen har kommit, den som man väntat på i alla år, den vars kärlek är en förutsättning för liv både här och i universum.
Eller det är så jag tänker mig att det känns – jag har inga barn själv, så egentligen har jag ju ingen aning, haha. Men det är det låtskrivandet är för mig, att tillåta sig att leva sig in i fantasin och låta den ta en dit den vill.”

Vad du än känner när du själv hör låten, så hoppas jag du ska uppskatta I’ve been waiting, som du kan njuta av här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011