Då var det dags för härligt medryckande pop som doftar 80-tal igen här i bloggen.
Bakom artistnamnet Mondai hittar vi Philip Jansson och Unne Liljeblad från Göteborg. De har gjort musik ihop i olika konstellationer i 10 år och nu har de alltså landat i Mondai.

Nordiska Favoriter

Debutsingeln heter Hold on och kastar oss som sagt tillbaka till 80-talet med dess synthiga ljudbild. Feta trummor och lekfulla gitarrer. Det är neonfärgad synthwave som känns som hämtad från soundtracket till Stranger Things. Helt klart min påse detta.

Hold on är första i raden av singlar med duon, så vi har mer att se fram emot under året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011