Den australiensiska artisten Bec Sandridge ger oss här härligt medryckande pop med singeln Cost of love. En låt som artisten själv presenterar som:

Apple Music Svensk Pop

”Om Shania Twain + Daft Punk träffades på en 80-tals aerobicsklass, svettande förenade sig och fick en gay bebis… skulle hon få namnet Cost of love.”

Lysande och passande beskrivning, eller vad säger du? Det är i alla fall en riktigt skön poplåt som garanterat kommer få dig på bra humör.

Singeln är skriven tillsammans med Dave Jenkins Jr och Lucy Taylor. Det är även Dave som tillsammans med Gad Strum som producerat låten.

Om låten berättar Bec:

”Jag skrev den här låten med mina kära kompisar Lucy Taylor och Dave Jenkins Jr. Vid den tiden fastnade jag i en slags dragkamp, armbrytning med mig själv… Att väga upp om ett visst förhållande var värt det (nysta upp en tråd, kompromissa, gräva upp gammal och ny smuts).
Det kändes som att jag hade tappat bort mig själv i ett förhållande som hade en relativt bräcklig grund.
Trots att det hela var stenigt, försökte vi bygga vidare på det längre än till bäst föredatumet… Jag antar att vi försökte rulla skiten i massa glitter till en viss grad. Den här låten var mitt försök att utforska att vara logisk kär och svara på frågan: ”hur vet du när du ska avsluta innan du förlorar hela dig själv och i sin tur varandra?”

Cost of love är tagen från Becs kommande EP Lost Dog, som släpps den 7.e Oktober.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.