Med varma synthar och ett behagligt beat släpper duon The Bergamot singeln Breakdown.
En medveten låt med ett budskap om att vi bara är i denna värld i ett sekel som bäst, medan stjärnorna existerat i miljontals år. Med det vill duon att vi inte bara fokusera på oss själva, även om vi befinner oss i en tid av svåra prövningar. Utan istället försöka se den stora bilden av allt runt oss.

Popmuzik Podcast

Det är fina tankar och en fin låt som verkligen sätter sina spår hos lyssnaren. Det jag gillade var att den varma, lite drömliknande produktionen och rytmen fick mig att tänka på Lighthouse Family, ni vet duon från 90-talet som fick hits med singlarna High och Lifted.

The Bergamot är en duo från Brooklyn som består av makarna Nathaniel Paul Hoff och Jillian Speece. De har bland annat släppt albumen Mayflies och Tones, samt ett julalbum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.