Med varma synthar och ett behagligt beat släpper duon The Bergamot singeln Breakdown.
En medveten låt med ett budskap om att vi bara är i denna värld i ett sekel som bäst, medan stjärnorna existerat i miljontals år. Med det vill duon att vi inte bara fokusera på oss själva, även om vi befinner oss i en tid av svåra prövningar. Utan istället försöka se den stora bilden av allt runt oss.

Följ på Apple Music

Det är fina tankar och en fin låt som verkligen sätter sina spår hos lyssnaren. Det jag gillade var att den varma, lite drömliknande produktionen och rytmen fick mig att tänka på Lighthouse Family, ni vet duon från 90-talet som fick hits med singlarna High och Lifted.

The Bergamot är en duo från Brooklyn som består av makarna Nathaniel Paul Hoff och Jillian Speece. De har bland annat släppt albumen Mayflies och Tones, samt ett julalbum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011