Maja Kristina sjunger om ett breakup på nya singeln Neighborhood. En emotionell popballad som skrivits tillsammans med ingen mindre än Jörgen Elofsson. Med andra ord får vi en stark filmisk poplåt, något som är lite av Elofssons varumärke skulle man kunna säga.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättar Maja Kristina för bloggen:

”För mig handlar låten om den där ”point of no return” som kommer från ett uppbrott. Du har byggt den här världen tillsammans på dessa välbekanta platser – de små platserna du har alla dessa minnen vid. Sedan över en natt blir de förbjudna platser eftersom de var era delade platser.”

Efter att ha tidigare varit signad till Universal och Republic Records är Maja Kristina nu helt oberoende. Något som blev resultatet av pandemin och möjligheten att fundera vad hennes nästa drag skulle bli. Något som resulterat i en kreativ skrivprocess med en hel del låtar samlade för att släppas under kommande året.

”Jag tror att alla var i samma båt under pandemin. Planerna gick åt helvete, alla var tvungna att svänga om och hitta nya sätt att gå vidare. Som ett resultat tror jag att många av oss har kommit ut på andra sidan starkare och säkrare på vad vi vill än tidigare. Jag är verkligen glad över att vara tillbaka i LA och skriva igen och ha lite mänsklig interaktion i låtskrivandeprocessen. Målet har alltid varit att få mitt debutalbum låst och jag känner att det här är momentumet som kommer att hjälpa mig att rida på vågen inför nästa år.”

Du hör denna givna hit i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011