Carlos Antonio som ursprungligen kommer från Dallas, Texas, men som numera bor i New York City. 2021 debuterade Carlos med singeln Jupiter och nu är det äntligen dags att följa upp med Somebody who loves you som du kan lyssna på här nedan.

Följ på Apple Music

Här bjuds vi på en dramatisk och samtidigt en drömliknande låt.
Med ett elektroniskt ljudlandskap där lager av artistens röst snyggt smälter ihop med musiken och skapar en elegant, filmisk känsla. Jag sögs in av detta omedelbart. Men jag är ju väldigt svag för de där dramatiska poplåtarna med snygga synthar och drömliknande sång. Så detta träffade mitt i pick.

Om Somebody who loves you berättar Carlos för bloggen:

”Den här konstpophymnen är ett bevis på personlig styrka, överlevnad och att finna empati för dem som skadar dig. Ibland önskar man att kärleken räckte, men det är det inte – den här låten handlar om att hitta frihet i att kämpa för sig själv.”

Följ Carlos Antonio:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011