Carlos Antonio som ursprungligen kommer från Dallas, Texas, men som numera bor i New York City. 2021 debuterade Carlos med singeln Jupiter och nu är det äntligen dags att följa upp med Somebody who loves you som du kan lyssna på här nedan.

Popmuzik Lover

Här bjuds vi på en dramatisk och samtidigt en drömliknande låt.
Med ett elektroniskt ljudlandskap där lager av artistens röst snyggt smälter ihop med musiken och skapar en elegant, filmisk känsla. Jag sögs in av detta omedelbart. Men jag är ju väldigt svag för de där dramatiska poplåtarna med snygga synthar och drömliknande sång. Så detta träffade mitt i pick.

Om Somebody who loves you berättar Carlos för bloggen:

”Den här konstpophymnen är ett bevis på personlig styrka, överlevnad och att finna empati för dem som skadar dig. Ibland önskar man att kärleken räckte, men det är det inte – den här låten handlar om att hitta frihet i att kämpa för sig själv.”

Följ Carlos Antonio:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.