Carlos Antonio som ursprungligen kommer från Dallas, Texas, men som numera bor i New York City. 2021 debuterade Carlos med singeln Jupiter och nu är det äntligen dags att följa upp med Somebody who loves you som du kan lyssna på här nedan.

Apple Music

Här bjuds vi på en dramatisk och samtidigt en drömliknande låt.
Med ett elektroniskt ljudlandskap där lager av artistens röst snyggt smälter ihop med musiken och skapar en elegant, filmisk känsla. Jag sögs in av detta omedelbart. Men jag är ju väldigt svag för de där dramatiska poplåtarna med snygga synthar och drömliknande sång. Så detta träffade mitt i pick.

Om Somebody who loves you berättar Carlos för bloggen:

”Den här konstpophymnen är ett bevis på personlig styrka, överlevnad och att finna empati för dem som skadar dig. Ibland önskar man att kärleken räckte, men det är det inte – den här låten handlar om att hitta frihet i att kämpa för sig själv.”

Följ Carlos Antonio:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.