Alice Merton är just nu aktuell med hennes andra album S.I.D.E.S. och med det följer den tyska artisten upp Mint. Här kan du lyssna på den upplyftande poplåten The other side som även avslutar albumet. En låt som liksom låter artisten komma ut på andra sidan av de dåliga som föregåtts och som istället blickar framåt med hoppfull optimism.

Popmuzik Popcast

För låtarna på S.I.D.E.S. kommer från en plats av inre och yttre konflikter, självtvivel men också att stå upp för ens principer. Att album som spänner över spektrat från mörker till ljus. Då är det ju alltid trevligt att avsluta på just den ljusa, andra sidan.

Om artbetet med albumet berättar artisten:

”De senaste två åren har varit utmanande för alla på ett eller annat sätt. Vänner och familj gick förlorade, lockdowns genomfördes och vår mentala styrka hade testats till dess gränser. S.I.D.E.S. berättar historien om vad jag upplevde under den här tiden.
Det finns aldrig en anledning, eller en lösning, eller en sida av en historia. Livet är så mångfacetterat, det är aldrig svart eller vitt. Ibland känner man sig instängd i ett visst tänkesätt och vissa saker verkar omöjliga att övervinna, men det är bara en sida av saken. När du väl börjar se de olika sidorna av dig själv och av världen omkring dig inser du att allt blir lite mindre skrämmande.”

Du hör The other side här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.