Alice Merton är just nu aktuell med hennes andra album S.I.D.E.S. och med det följer den tyska artisten upp Mint. Här kan du lyssna på den upplyftande poplåten The other side som även avslutar albumet. En låt som liksom låter artisten komma ut på andra sidan av de dåliga som föregåtts och som istället blickar framåt med hoppfull optimism.

Dolby Atmos

För låtarna på S.I.D.E.S. kommer från en plats av inre och yttre konflikter, självtvivel men också att stå upp för ens principer. Att album som spänner över spektrat från mörker till ljus. Då är det ju alltid trevligt att avsluta på just den ljusa, andra sidan.

Om artbetet med albumet berättar artisten:

”De senaste två åren har varit utmanande för alla på ett eller annat sätt. Vänner och familj gick förlorade, lockdowns genomfördes och vår mentala styrka hade testats till dess gränser. S.I.D.E.S. berättar historien om vad jag upplevde under den här tiden.
Det finns aldrig en anledning, eller en lösning, eller en sida av en historia. Livet är så mångfacetterat, det är aldrig svart eller vitt. Ibland känner man sig instängd i ett visst tänkesätt och vissa saker verkar omöjliga att övervinna, men det är bara en sida av saken. När du väl börjar se de olika sidorna av dig själv och av världen omkring dig inser du att allt blir lite mindre skrämmande.”

Du hör The other side här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.