Ärligt och vackert blir det när singer-songwritern Our Violet Room här sjunger om början på slutet av en relation på den vackra singeln Loss (and I). Att även om det fortfarande finns känslor, så hade det ändå inte varit rätt att fortsätta. En tuff insikt kanske? Men också en viktig insikt.

Favoriter Apple Music

Resultatet har ett täcke av melankoli över sig och sångarens mjuka och tydliga röst levererar starka känslor och insikter. Något som definitivt kännetecknar en skicklig singer-songwriter.
Artisten själv hittar inspiration från Bob Dylan och berättar:

”Det är mitt mål att skriva musik som får dig att känna och inspirerar dig att skapa så som mina hjältar gjorde för mig.”

Loss (and I) är tagen från Our Violet Rooms kommande debutalbum Not Where I Thought I’d Be, som släpps nu till hösten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.