Ärligt och vackert blir det när singer-songwritern Our Violet Room här sjunger om början på slutet av en relation på den vackra singeln Loss (and I). Att även om det fortfarande finns känslor, så hade det ändå inte varit rätt att fortsätta. En tuff insikt kanske? Men också en viktig insikt.

Nordiska Favoriter

Resultatet har ett täcke av melankoli över sig och sångarens mjuka och tydliga röst levererar starka känslor och insikter. Något som definitivt kännetecknar en skicklig singer-songwriter.
Artisten själv hittar inspiration från Bob Dylan och berättar:

”Det är mitt mål att skriva musik som får dig att känna och inspirerar dig att skapa så som mina hjältar gjorde för mig.”

Loss (and I) är tagen från Our Violet Rooms kommande debutalbum Not Where I Thought I’d Be, som släpps nu till hösten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.