Härligt lekfullt blir det när den australiensiska queer-artisten Beks släpper singeln All the good boys are gay. Tillsammans med den tyska producentduon Paradigm levererar de en härlig klubblåt där artisten sjunger om att just alla bra killar är gay, vilket de såklart är. Det blir ett perfekt upplyftande anthem för Pride-månaden och en låt som borde spelas i alla parader.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Beks för bloggen.

”Jag visade Seb från Paradigm en tidig demo av den här låten när jag var på Monster/Guesstimate International Songwriting Camp i Berlin och han uppmuntrade mig att bli djärvare, större och ja, göra den mer gay, så vi gjorde det. Jag hade ett samtal med min fantastiska kollega ChristineWise i NY och en annan författare i LA, och sedan gick jag direkt till studion med Patrick i Berlin för att spela in låten.”

Så vifta högt med prideflaggan och dansa till nya singeln

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.