Detta var ett spännande och lite oväntat samarbete måste jag säga.
Brittiska I Am Boleyn har bjudit in svenska Dear Sara för att skapa den drömliknande och magiska duetten Taking my time. En låt som är tagen från brittens EP:n Lost Summer och som verkligen känns som en behaglig smekning av de båda kvinnor röster.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar I Am Boleyn för bloggen:

”Dear Sara och jag skrev Taking my time tillsammans efter en diskussion om våra hem, om de traditioner som kan gå vilse när människor åker till storstäder och glömmer bort var de kommer från. Walesarna har ett vackert ord för att längta hem, Hiraeth, den här låten handlar om den känslan.”

I Am Boleyn har pendlat mellan London och Stockholm i och med att samtliga låtar på EP:n är inspelade i Stockholm tillsammans med produktions-kollektivet FMLY STHLM. Förutom singeln Taking my time får vi de tidigare släppta låtarna Cruel summer och Until the Summer ends samt Young love. Det är med andra ord härligt neondränkt pop med 80-talskänsla artisten bjuder oss på. Något jag alltid älskar.

Här nedan kan du njuta av Taking my time.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.