Detta var ett spännande och lite oväntat samarbete måste jag säga.
Brittiska I Am Boleyn har bjudit in svenska Dear Sara för att skapa den drömliknande och magiska duetten Taking my time. En låt som är tagen från brittens EP:n Lost Summer och som verkligen känns som en behaglig smekning av de båda kvinnor röster.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar I Am Boleyn för bloggen:

”Dear Sara och jag skrev Taking my time tillsammans efter en diskussion om våra hem, om de traditioner som kan gå vilse när människor åker till storstäder och glömmer bort var de kommer från. Walesarna har ett vackert ord för att längta hem, Hiraeth, den här låten handlar om den känslan.”

I Am Boleyn har pendlat mellan London och Stockholm i och med att samtliga låtar på EP:n är inspelade i Stockholm tillsammans med produktions-kollektivet FMLY STHLM. Förutom singeln Taking my time får vi de tidigare släppta låtarna Cruel summer och Until the Summer ends samt Young love. Det är med andra ord härligt neondränkt pop med 80-talskänsla artisten bjuder oss på. Något jag alltid älskar.

Här nedan kan du njuta av Taking my time.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011