Oemotståndlig synthwave som ramar in den förväntan och längtan många av oss känner inför sommaren. Så känns det när I Am Boleyn släpper nya Until The Summer Ends. Med virvlande synthar och 80-talsdoftande trumkomp får vi en charmig smällkaramell av elektronisk pop som bara fortsätter ge. Nostalgiska retro-ljud blandas med artistens atmosfäriska stämma för att skapa det där perfekta mötet mellan gammal och nytt. 

Svensk Pop

Helt klart ger Until The Summer Ends mig återblickar till den sommar som tyvärr ligger mer bakom än framför oss. Men precis som artisten sjunger i låten kan årstiderna förändras men den evigt blomstrande sommar som finns inom oss och kanske även till någon speciell tar aldrig slut. I Am Boleyn bjuder upp till sommarens sista dans och jag är inte sen på att tack ja. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.