Då var det dags att ta oss till Storbritannien och London närmare bestämt. Där hittar vi Ned Moss som är en ung singer-songwriter och gitarrist som släppt musik sedan 2019.

Favoriter Apple Music

Här är artisten aktuell med singeln In dreams. En låt som handlar om en man som fastnat i ett monotont liv där hans enda flykt kommer från hans drömmar. Låten i sig bjuder på medryckande produktion med feta trummor, mjuka synthar och hookiga melodier. Det är med andra ord en stark poplåt som känns härligt filmiskt måste jag säga. Jag uppskattade detta supermycket.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.