Då var det dags att ta oss till Storbritannien och London närmare bestämt. Där hittar vi Ned Moss som är en ung singer-songwriter och gitarrist som släppt musik sedan 2019.

DOLBY ATMOS

Här är artisten aktuell med singeln In dreams. En låt som handlar om en man som fastnat i ett monotont liv där hans enda flykt kommer från hans drömmar. Låten i sig bjuder på medryckande produktion med feta trummor, mjuka synthar och hookiga melodier. Det är med andra ord en stark poplåt som känns härligt filmiskt måste jag säga. Jag uppskattade detta supermycket.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011