Nadia Sahlin är just nu aktuell med EP:n Dags Att Fara Vidare där vi får sex spår med sångerskan.
Här kan du lyssna på och se musikvideon till titelspåret. En låt som handlar om att gå vidare i livet och skapa ett nytt kapitel för sig själv. Låten är skriven av Magnus Hjerpe och Ulrika Vallgårda samt producerad av Göran Norman. Om låten berättar Nadia för bloggen:

Skicka in din musik

”Ibland tänker jag att livet är som en bok. Man skriver nya kapitel för varje ny sak man gör. Men samtidigt måste man ibland kunna bläddra tillbaka i boken och kolla på allt man gjort med glädje. När man påbörjar något nytt går man in i ett nytt kapitel i sin livsbok.”

För att visualisera just resan genom live kan vi i musikvideon se Nadia ta tåget och resa iväg.

Nadia Sahlin föddes 1996 och bor i Luleå, men har rötterna i Sundsvall och Göteborg. Hon började tidigt skriva egen musik på svenska, engelska, spanska och persiska. Med det har Nadia en världspublik och har många gånger uppmärksammats i P4 Norrbotten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011