Bästa vännerna Natasha Hunt Lee och Sophie Cates samarbetar på singeln Bad mood. Här bjuds vi på en breakuplåt för sommaren där artisterna tröttnat på att vara den bättre människan och istället går all in för att kanske inte vara världens trevligaste mot den där killen.

Följ på Apple Music

Natasha berättar:

”Den här låten handlar om att låta dig vara ditt värst jag för ett ögonblick. Och ha kul när man gör det. Det är jävla utmattande att alltid försöka vara den större personen. Speciellt med 20-något år gamla män. Snälla du.”

Resultatet är lekfullt och en given hit till poplåt skulle jag säga. Lägg sedan till en musikvideo som dryper av attityd och girl power.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011