Bästa vännerna Natasha Hunt Lee och Sophie Cates samarbetar på singeln Bad mood. Här bjuds vi på en breakuplåt för sommaren där artisterna tröttnat på att vara den bättre människan och istället går all in för att kanske inte vara världens trevligaste mot den där killen.

Nordiska Favoriter

Natasha berättar:

”Den här låten handlar om att låta dig vara ditt värst jag för ett ögonblick. Och ha kul när man gör det. Det är jävla utmattande att alltid försöka vara den större personen. Speciellt med 20-något år gamla män. Snälla du.”

Resultatet är lekfullt och en given hit till poplåt skulle jag säga. Lägg sedan till en musikvideo som dryper av attityd och girl power.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.