Bästa vännerna Natasha Hunt Lee och Sophie Cates samarbetar på singeln Bad mood. Här bjuds vi på en breakuplåt för sommaren där artisterna tröttnat på att vara den bättre människan och istället går all in för att kanske inte vara världens trevligaste mot den där killen.

Följ på Apple Music

Natasha berättar:

”Den här låten handlar om att låta dig vara ditt värst jag för ett ögonblick. Och ha kul när man gör det. Det är jävla utmattande att alltid försöka vara den större personen. Speciellt med 20-något år gamla män. Snälla du.”

Resultatet är lekfullt och en given hit till poplåt skulle jag säga. Lägg sedan till en musikvideo som dryper av attityd och girl power.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011