Med inspiration av filmen Cabin in the Woods, släpper artisten Zealyn musikvideon till singeln Odd behavior. Videon i sig har verkligen en härligt otäck känsla i sig och om du gillar skräckfilmer så kommer denna definitivt passa dig som handsken.

Popmuzik Lover Patreon

Låten Odd behavior handlar om att använda konstigt eller tvångsmässigt beteende som en form av eskapism från våra problem. I artistens fall handlade det om TV-spel som hon använde för att distrahera henne från jobbet (speciellt att förstöra nördar i Halo när hon borde ha jobbat med musik). Med singeln bjuds vi på en härligt funkig poplåt med mjuka trummor och varma synthar. Väldigt skön låt och missa inte det lekfulla breaket i mitten av låten.

”Musikvideon Odd behavior illustrerar hur det ibland kan kännas att vara artist. Hela ditt liv, varje rörelse, varje ord; allt analyseras under ett mikroskop. Alla har en åsikt om vad du ska göra med din karriär.”

Zealyn

Bakom Zealyn hittar vi Angie Miller från Los Angeles som bland annat kom trea i American Idol 2013.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011