Med inspiration av filmen Cabin in the Woods, släpper artisten Zealyn musikvideon till singeln Odd behavior. Videon i sig har verkligen en härligt otäck känsla i sig och om du gillar skräckfilmer så kommer denna definitivt passa dig som handsken.

KMR Studios

Låten Odd behavior handlar om att använda konstigt eller tvångsmässigt beteende som en form av eskapism från våra problem. I artistens fall handlade det om TV-spel som hon använde för att distrahera henne från jobbet (speciellt att förstöra nördar i Halo när hon borde ha jobbat med musik). Med singeln bjuds vi på en härligt funkig poplåt med mjuka trummor och varma synthar. Väldigt skön låt och missa inte det lekfulla breaket i mitten av låten.

”Musikvideon Odd behavior illustrerar hur det ibland kan kännas att vara artist. Hela ditt liv, varje rörelse, varje ord; allt analyseras under ett mikroskop. Alla har en åsikt om vad du ska göra med din karriär.”

Zealyn

Bakom Zealyn hittar vi Angie Miller från Los Angeles som bland annat kom trea i American Idol 2013.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.