Om du saknar låtar i klassisk Mika-stil, så kommer du definitivt att älska singeln Be somebody med Fulton Lee. En härligt funkig och medryckande poplåt som kan sammanfattas som bubblegum funk. Jo, men detta är riktigt härligt.

Nordiska Favoriter

Be somebody i sig handlar om att bryta sig loss från det mentala fängelset av missbruk och besatthet. Artisten utvecklar för bloggen:

”Jag brukade ha ett ohälsosamt förhållande till min konst och karriär. Mitt självvärde och mentala välbefinnande var så knutet till framgången eller misslyckandet för min konst att jag höll på att bli instabil. En dag var jag uppe, en annan var jag långt ner beroende på hur det gick med min musik. Jag upptäckte att det här problemet till slut fick mig att undvika att arbeta med min musik, vilket fick mig att hamna efter med mina mål, vilket startade det onda cykla över och förvärrade det hela… Rader som ”I was made to be somebody” är avsedda att vända upp och ned på frasen och hänvisar till ”att vara någon” inte som att vara någon framgångsrik och kraftfull, utan som att vara en människa fri att leva i fred och älska människor, inte hålls fången till en oändlig serie av mål som gör det omöjligt att helt enkelt njuta av det nuvarande tillståndet i livet och vara närvarande med dem runt omkring mig.”

Till singeln släpptes även en video som lekfullt och färgstarkt fångar innebörden av texten och artistens ord.
Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011