Med sin souliga stämma lade Kim Cesarion soundtracket till hela min tonår genom plattan Undressed. Åtta år senare är han fortfarande en framstående låtskrivare och lysande artist. Nu är han tillbaka med andra singeln i karriären på svenska. Den här gången heter låten Bränner och är en skön sommardoftande hit. Här blandas modern pop-produktion med retrotonade 80-tal. Rösten är som alltid lysande och bär på en sårbarhet och närvaro som är få förunnat. Jag är faktiskt beredd att säga att sångarens stämma är ännu bättre på svenska. 

Nordiska Favoriter

”Först var tanken att den skulle vara på engelska, men när jag testade att sjunga på svenska mot melodin vi jobbade på, så klickade det för alla i rummet. Det kändes plötsligt helt självklart och även om det var lite av en slump så handlar låten om nya kapitel, och det här blir ju ett nytt kapitel för mig”

Kim Cesarion

Utöver 4xplatina i Sverige har Kims musiken streamat över 100 miljoner gånger på Spotify, sålt 2xplatina i Australien och Billboard Top 40 (US) vilket honom till en globala framgångssaga. 

På senare tid har artisten finslipat sitt musikaliska uttryck och förädlat hans R&B, pop och soul – influenser. Med en återfunnen skaparglädje kan vi förvänta oss en rad singlar framöver. Inte mig emot alls faktiskt!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.