Med sin souliga stämma lade Kim Cesarion soundtracket till hela min tonår genom plattan Undressed. Åtta år senare är han fortfarande en framstående låtskrivare och lysande artist. Nu är han tillbaka med andra singeln i karriären på svenska. Den här gången heter låten Bränner och är en skön sommardoftande hit. Här blandas modern pop-produktion med retrotonade 80-tal. Rösten är som alltid lysande och bär på en sårbarhet och närvaro som är få förunnat. Jag är faktiskt beredd att säga att sångarens stämma är ännu bättre på svenska. 

Nordiska Favoriter

”Först var tanken att den skulle vara på engelska, men när jag testade att sjunga på svenska mot melodin vi jobbade på, så klickade det för alla i rummet. Det kändes plötsligt helt självklart och även om det var lite av en slump så handlar låten om nya kapitel, och det här blir ju ett nytt kapitel för mig”

Kim Cesarion

Utöver 4xplatina i Sverige har Kims musiken streamat över 100 miljoner gånger på Spotify, sålt 2xplatina i Australien och Billboard Top 40 (US) vilket honom till en globala framgångssaga. 

På senare tid har artisten finslipat sitt musikaliska uttryck och förädlat hans R&B, pop och soul – influenser. Med en återfunnen skaparglädje kan vi förvänta oss en rad singlar framöver. Inte mig emot alls faktiskt!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011