Med singeln Still here vill artisten NORR uppmärksamma Alzheimers sjukdom. Låten skrev artisten till sin mormor som han själv inte träffat under hela pandemin och som har Alzheimers sjukdom.

KMR Studios

Resultatet är en vacker pianoballad där NORR får sjunga ut sin emotionella och dramatiska ådra. Men också visa upp vilken musikalisk bredd artisten har, samt att våga ta upp ett tungt och svårt ämne i en låt.
På låten beskriver artisten känslan av sorg och saknad inför framtiden men också om den drabbades önskan om förlåtelse för den förändrade person som sjukdomen skapar, blandat med en vädjan om att inte bli bortglömd.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.