Med singeln Still here vill artisten NORR uppmärksamma Alzheimers sjukdom. Låten skrev artisten till sin mormor som han själv inte träffat under hela pandemin och som har Alzheimers sjukdom.

POPMUZIK LOVER 2

Resultatet är en vacker pianoballad där NORR får sjunga ut sin emotionella och dramatiska ådra. Men också visa upp vilken musikalisk bredd artisten har, samt att våga ta upp ett tungt och svårt ämne i en låt.
På låten beskriver artisten känslan av sorg och saknad inför framtiden men också om den drabbades önskan om förlåtelse för den förändrade person som sjukdomen skapar, blandat med en vädjan om att inte bli bortglömd.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011