Den amerikanska sångerskan och skådespelerskan Laura Marano ger oss storslagen pop med nya singeln Breakup song. Som titeln antyder är det en breakup-låt som artisten levererar med extra allt. Stark röst, vemodig känsla och en härlig retrodoftande produktion. En låt som definitivt har möjlighet att bli just din nya favoritlåt när det kommer till breakup-låtar.

Popmuzik Podcast

Sångerskan berättar för bloggen:

”Vi har alla en favoritlåt för uppbrott att lyssna på. Kanske har vi några, kanske är de alla av Adele? Hur som helst, breakup-låtar är några av de bästa låtarna som finns och som författare är de otroligt renande att skapa. Jag minns när jag gick igenom mitt första uppbrott, att det kändes som att jag tog ett steg med min musik. Jag skrev mer än jag någonsin hade skrivit och jag kunde inte låta bli att känna mig otroligt tacksam för alla känslor jag hade. De känslorna var också förvirrande, för när jag läkte från mitt uppbrott, blev jag också kär igen – så det var många motstridiga känslor.”

Breakup song är skriven av sångerskan tillsammans med Jordan Baum, Kiki Rowe, Mike Mac och Myya Rowe. Sedan är det producentduon The 87s som producerat hela rasket.

Lite kort om Laura för den som inte vet.
Hon slog igenom som Ally i serien Austin & AllyDisney Channel, samt att hon varit med i Netflix-serien The Perfect Date.
2019 släppte Laura EP:n ME och året därefter kom uppföljaren YOU. (Vågar man chansa på att kommande EP:n kommer att heta US?)

I alla fall. Här kan du lyssna på din nya favorit-breakup-låt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011