Den amerikanska sångerskan och skådespelerskan Laura Marano ger oss storslagen pop med nya singeln Breakup song. Som titeln antyder är det en breakup-låt som artisten levererar med extra allt. Stark röst, vemodig känsla och en härlig retrodoftande produktion. En låt som definitivt har möjlighet att bli just din nya favoritlåt när det kommer till breakup-låtar.

Popmuzik in Dolby Atmos

Sångerskan berättar för bloggen:

”Vi har alla en favoritlåt för uppbrott att lyssna på. Kanske har vi några, kanske är de alla av Adele? Hur som helst, breakup-låtar är några av de bästa låtarna som finns och som författare är de otroligt renande att skapa. Jag minns när jag gick igenom mitt första uppbrott, att det kändes som att jag tog ett steg med min musik. Jag skrev mer än jag någonsin hade skrivit och jag kunde inte låta bli att känna mig otroligt tacksam för alla känslor jag hade. De känslorna var också förvirrande, för när jag läkte från mitt uppbrott, blev jag också kär igen – så det var många motstridiga känslor.”

Breakup song är skriven av sångerskan tillsammans med Jordan Baum, Kiki Rowe, Mike Mac och Myya Rowe. Sedan är det producentduon The 87s som producerat hela rasket.

Lite kort om Laura för den som inte vet.
Hon slog igenom som Ally i serien Austin & AllyDisney Channel, samt att hon varit med i Netflix-serien The Perfect Date.
2019 släppte Laura EP:n ME och året därefter kom uppföljaren YOU. (Vågar man chansa på att kommande EP:n kommer att heta US?)

I alla fall. Här kan du lyssna på din nya favorit-breakup-låt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.