Harry Taylor är en artist som ursprungligen kommer från Italien, men som numera bor i New York City. Artisten är här aktuell med singeln Cross the skyline. En låt som handlar om sångarens relation med staden som här mer är en karaktär än en stad.

DOLBY ATMOS

”Det är hymnen för alla som är trötta på att vara den som leker med sina känslor och visar hur du kan överleva och höja dig över allt, bokstavligen se mig korsa stadssilhuetten!”

Allt producerat till en retrodoftande poplåt med en medryckande melodi och arrangemang. En låt som känns som ett perfekt soundtrack till att ha i öronen när man just vandrar igenom en storstad. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011