Med singeln Honest with myself sjunger Mykyl om att brottas med depression. En låt om att ha nått botten och att vara ärlig mot sig själv. Resultatet är en emotionell och filmisk poplåt med snyggt arrangemang där sångaren sjunger direkt från hjärtat.

Popmuzik Lover Patreon

Med låten vill artisten få oss att öppna upp mer. Att våga prata öppet om mental ohälsa och med det kan vi ta oss igenom de svårare stunderna tillsammans med andra som bryr sig.

Bakom artistnamnet Mykyl hittar vi Michael Van Wagoner, som kommer från Salt Lake City i delstaten Utah i USA. Med singeln följer artisten upp Broken som släpptes tidigare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011