Den brittiske singer-songwritern AJ Wander är här aktuell med singeln Blue lights. En låt som artisten skrev efter att han sett någon ta en överdos utanför sitt hem.

POPMUZIK LOVER 2

”Med låten hoppas jag att han fortfarande har en gnista av hopp kvar, att det bara var ett rop på hjälp.”

AJ Wander

Med låten bjuds vi på stor produktion som lyfts fram av sångarens uttrycksfulla röst som här förstärkts av en gospelkör. Snyggt och upplyftande måste jag säga.
Med singeln följer AJ Wander upp When you say I love you som släpptes tidigare i år och som du även kunde uppleva här i bloggen. Snart är det dags för artisten att släppa en hel EP, men tills dess kan du lyssna på Blue lights här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011