Den brittiske singer-songwritern AJ Wander är här aktuell med singeln Blue lights. En låt som artisten skrev efter att han sett någon ta en överdos utanför sitt hem.

Apple Music

”Med låten hoppas jag att han fortfarande har en gnista av hopp kvar, att det bara var ett rop på hjälp.”

AJ Wander

Med låten bjuds vi på stor produktion som lyfts fram av sångarens uttrycksfulla röst som här förstärkts av en gospelkör. Snyggt och upplyftande måste jag säga.
Med singeln följer AJ Wander upp When you say I love you som släpptes tidigare i år och som du även kunde uppleva här i bloggen. Snart är det dags för artisten att släppa en hel EP, men tills dess kan du lyssna på Blue lights här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.