På fredag släpper indie-rockbandet The Land debutalbumet New Heaven Blues. Jag träffade David Eberlén och Joel Fritzell för en intervju där de berättade mer om deras musik och den långa vägen till albumet. En resa som påbörjades för si sådär 10 år sedan. 

Följ på Apple Music

Det blir en fängslande resa som tar oss över 100 år tillbaka i tiden. En resa som går via en steel guitar, en dansbana i skogen utanför Alingsås, ett familjehem som kallades för Montana. Men också om oväntad vänskap, i form av Joels relation med Olle Ljungström samt hur Peter Keys från Lynyrd Skynyrd kom med i projektet, där han bland annat är med och spelar på låtarna. 

Som sagt, en härlig resa och spännande historia blir det på cirka 60 minuter. 
Trevlig lyssning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011