Den kanadensiska sångerskan och pianisten Michelle Lynne ger oss gåshud när hon här levererar singeln Empty promises. En emotionell låt som tar itu med saknad och ouppnådda drömmar.

Nordiska Favoriter

Produktionen byggs upp från ett piano som sedan färgas av stråkar signerade cellisten Cremaine Booker. Det är ett fint arrangemang som medan det växer ger en gåshud vill jag lova.

Om singeln berättar Michelle Lynne:

”Det måste finnas ett verkligt erkännande av att saker ibland inte är ok och aldrig kommer att bli det. Ibland är folk snabba med att slå ett leende över en smärtsam omständighet och säga att de är ok, medan det verkligen inte är det. Den här låten ger ett utrymme att sitta i situationens verklighet, men ändå ge hopp.”

Klicka play här nedan och upplev Michelles fina singel i bloggen.

Michelle Lynne

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011