Ester Fox är tillbaka med ny musik. Sist vi hörde från sångerskan var med singeln Your love i fjol och nu ger hos oss den medryckande låten Close.

Nordiska Favoriter

Låten inleds med dramatiska piano och läckra gitarrer och byggs upp med ett skön rytmisk arrangemang som både andas hit och känns ögonblickligt för att sedan blomma ut i en stark refräng. Med andra ord: bra pop.

Låten i sig handlar om att minnas och återuppleva drömmar och löften som gjordes när en kärleksrelation mellan två personer var ny. Du vet när man är, sådär härligt förälskade och bubbliga. När verkligheten och vardagen kommer ikapp så finns det fortfarande hopp och en längtan om att ens stora kärlek ska stanna kvar och gå hand i hand genom livet. Mys!

En låt som andas sprudlande kärlek och hopp. Det är den typ av budskap som man inte kan få för mycket av i livet säger jag.

Ester Fox

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011