Londonbaserade låtskrivaren AJ Wander skickar ett hjärtskärande budskap i nya singeln When you say I love you. 

Popmuzik Lover Patreon

Låten handlar om att någon faller för dig alldeles för snabbt och du vill bara följa med för att du inte vill att de ska uppleva ett nederlag. Så småningom kommer du till en insikt om att det inte är hälsosamt att låtsas vara kär, så du väljer att vara ärlig, men att berätta för dem att du behöver sakta ner är ett känslomässigt minfält. ” – AJ Wander

Låten är storartad och maffig. Stämmorna är knivskarpa och skär rakt in i hjärtat. Hans musik bär på verklighetsbaserad lyrik som ämnar att vara upplyftande. Soundet är filmiskt inspirerat med utgångspunkt i pop. Wanders känslomässigt engagerande tenorstämma och melodiska pianoriff ger en värme och djup till nya singeln som är få förunnat för en så ung låtskrivare.

Med över 4 miljoner streams på sin debutsingel Time Out har artisten lagts en strålande grund för kommande musik och nya singeln lär helt klart nå samma höjder. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011