Londonbaserade låtskrivaren AJ Wander skickar ett hjärtskärande budskap i nya singeln When you say I love you. 

Nordiska Favoriter

Låten handlar om att någon faller för dig alldeles för snabbt och du vill bara följa med för att du inte vill att de ska uppleva ett nederlag. Så småningom kommer du till en insikt om att det inte är hälsosamt att låtsas vara kär, så du väljer att vara ärlig, men att berätta för dem att du behöver sakta ner är ett känslomässigt minfält. ” – AJ Wander

Låten är storartad och maffig. Stämmorna är knivskarpa och skär rakt in i hjärtat. Hans musik bär på verklighetsbaserad lyrik som ämnar att vara upplyftande. Soundet är filmiskt inspirerat med utgångspunkt i pop. Wanders känslomässigt engagerande tenorstämma och melodiska pianoriff ger en värme och djup till nya singeln som är få förunnat för en så ung låtskrivare.

Med över 4 miljoner streams på sin debutsingel Time Out har artisten lagts en strålande grund för kommande musik och nya singeln lär helt klart nå samma höjder. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.