Londonbaserade låtskrivaren AJ Wander skickar ett hjärtskärande budskap i nya singeln When you say I love you. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Låten handlar om att någon faller för dig alldeles för snabbt och du vill bara följa med för att du inte vill att de ska uppleva ett nederlag. Så småningom kommer du till en insikt om att det inte är hälsosamt att låtsas vara kär, så du väljer att vara ärlig, men att berätta för dem att du behöver sakta ner är ett känslomässigt minfält. ” – AJ Wander

Låten är storartad och maffig. Stämmorna är knivskarpa och skär rakt in i hjärtat. Hans musik bär på verklighetsbaserad lyrik som ämnar att vara upplyftande. Soundet är filmiskt inspirerat med utgångspunkt i pop. Wanders känslomässigt engagerande tenorstämma och melodiska pianoriff ger en värme och djup till nya singeln som är få förunnat för en så ung låtskrivare.

Med över 4 miljoner streams på sin debutsingel Time Out har artisten lagts en strålande grund för kommande musik och nya singeln lär helt klart nå samma höjder. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.