Jback är en 22-årig producent och artist från Grekland som fått en hel del framgång med de singlar han började släppa i fjol efter att ha debuterat med Forever young.

Popmuzik Podcast

Nu är han aktuell med den emotionella poplåten Used to be. Här får artisten verkligen leverera stora känslor till lika stora beats när låten framförs som duett. Som duett får låten representera två personer som varit ihop och alla känslor som finns när något tagit slut och bara minnena är kvar.

Känns definitivt som det kan bli ännu en hit för denna unga talang.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011