Den amerikanska duon Tonoso är här aktuella med singeln Fairytale. Med luftiga synthar, varma sommarbeats och drömliknande sång skapar Jacob Grabb och Paul Salerno verkligen en riktigt skön poplåt. En sådan som du vill ha dansa till under ett beachparty.

Skicka in din musik

Fairytale i sig handlar om den där eviga kärleken som tar oss igenom livets olika stadier och årstider. Väldigt mysig känsla och tema måste jag säga. Så lyssna på singeln här nedan och rycks med av kärleken.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011