Äntligen är hon tillbaka! Neonfärgade stjärnskottet PHELLY ger oss nya singeln Dansa som Madonna och jag smälter av den 80-talsdoftande produktionen. Instrumenteringen är självklar, mixen knivskarp och tempot passar perfekt för sommarens dansgolv. Sångarens melodiska uttryck blir allt tydligare för varje släpp och med Dans som Madonna når hon nya höjder. Skriven tillsammans med Jimmy Jansson, Sibel Redzep och Tuva Wörmann har artisten skapat sig ett starkt låtskrivarteam som levererar hit efter hit. Den aktuella singeln är förutom lysande, en riktig egoboost och ger känslan av att allt är möjligt. PHELLY lovar att hon från och med nu kommer göra saker som får henne att njuta av livet. Ett budskap som alla borde ta efter!

Svensk Pop Apple Music

”Låtidén kom när jag var så trött och frustrerad över att vänta på ett svar. Den beskriver en situation som jag tror många upplevt. Att vi väntar och tror att det ska lösa sig med en person. Men desto längre vi väntar, desto sämre mår vi. ’Dansa som Madonna’ är låten där allt vänds till rätta och ger dig energin men även modet att blicka framåt. Det är dags att dansa loss som Madonna”

PHELLY
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011