Äntligen är hon tillbaka! Neonfärgade stjärnskottet PHELLY ger oss nya singeln Dansa som Madonna och jag smälter av den 80-talsdoftande produktionen. Instrumenteringen är självklar, mixen knivskarp och tempot passar perfekt för sommarens dansgolv. Sångarens melodiska uttryck blir allt tydligare för varje släpp och med Dans som Madonna når hon nya höjder. Skriven tillsammans med Jimmy Jansson, Sibel Redzep och Tuva Wörmann har artisten skapat sig ett starkt låtskrivarteam som levererar hit efter hit. Den aktuella singeln är förutom lysande, en riktig egoboost och ger känslan av att allt är möjligt. PHELLY lovar att hon från och med nu kommer göra saker som får henne att njuta av livet. Ett budskap som alla borde ta efter!

Apple Music Svensk Pop

”Låtidén kom när jag var så trött och frustrerad över att vänta på ett svar. Den beskriver en situation som jag tror många upplevt. Att vi väntar och tror att det ska lösa sig med en person. Men desto längre vi väntar, desto sämre mår vi. ’Dansa som Madonna’ är låten där allt vänds till rätta och ger dig energin men även modet att blicka framåt. Det är dags att dansa loss som Madonna”

PHELLY
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.