Höj volymen, dansa vilt och skriksjung när Albin Johnsén och William Segerdahl ger oss deras nya singel När vinden blåser kallt. Produktionen drivs av en akustisk gitarr och refrängen sitter som en smäck. I min öron har den här låten samma hit-potential som sommarplågan Din soldat. Låten markerar en mängd av samarbeten som Albin rullat ut för oss alla att avnjuta i år. Här visar han återigen sin otroliga förmåga att leverera klockren samhällsaktuell rap.

Apple Music

“Det har varit kul följa Williams driv senaste åren, han är extremt talangfull och nu fick vi äntligen chansen att jobba tillsammans. När vinden blåser kallt är verkligen en flirt med låtarna som blev mitt genombrott för flera år sen men i ett nytt och uppdaterat sound. Det var ingen tanke bakom det egentligen men vi landade i att det kändes väldigt kul att skriva nåt i upptempo. Texten handlar om att orka kämpa när det blåser kallt och jag hoppas att lyssnarna får inspiration av den.”

Albin Johnsén
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.