Höj volymen, dansa vilt och skriksjung när Albin Johnsén och William Segerdahl ger oss deras nya singel När vinden blåser kallt. Produktionen drivs av en akustisk gitarr och refrängen sitter som en smäck. I min öron har den här låten samma hit-potential som sommarplågan Din soldat. Låten markerar en mängd av samarbeten som Albin rullat ut för oss alla att avnjuta i år. Här visar han återigen sin otroliga förmåga att leverera klockren samhällsaktuell rap.

Nordiska Favoriter

“Det har varit kul följa Williams driv senaste åren, han är extremt talangfull och nu fick vi äntligen chansen att jobba tillsammans. När vinden blåser kallt är verkligen en flirt med låtarna som blev mitt genombrott för flera år sen men i ett nytt och uppdaterat sound. Det var ingen tanke bakom det egentligen men vi landade i att det kändes väldigt kul att skriva nåt i upptempo. Texten handlar om att orka kämpa när det blåser kallt och jag hoppas att lyssnarna får inspiration av den.”

Albin Johnsén
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.