Dansa dig igenom sommarnatten tillsammans med Electric City Cowboys eller ECC som de oftast kallas, släpper singeln Summer feeling. Resultatet är som en mix av eurodance och synthpop skulle jag säga. För visst känns det som en härlig blandning av 90- och 80-tal? Jag tycke i alla fall detta var väldigt underhållande och glatt.

Popmuzik Lover Patreon

För den som älskar remixar kan jag också säga att bandet kommer släppa en remix i veckan i fyra veckor för att ge oss ännu mer driv och tolkningar av Summer feeling. Men denna vecka sparkar vi igång med originalversionen som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011