Sara Ryan är tillbaka med ny musik och med det även tillbaka i bloggen. Nya singeln heter Goosebumps och släpps under hennes egna namn istället för artistnamnet SaRaha som vi tidigare förknippat med hennes musk. Men det är fortfarande sångerskans karaktäristiska röst vi får till en läckert medryckande poplåt signerad sångerskan tillsammans med Rich Edwards och Elize Ryd.

Nordiska Favoriter

Om varför låten släpps under namnet Sara Ryan, samt arbetet med själva låten, berättar artisten om här i denna intervju.

Du släpper låten som Sara Ryan istället för SaRaha. Varför gör du det?

Jag har länge tänkt att jag ska släppa låtar i mitt eget namn parallellt med SaRaha, men annat har kommit i vägen. Goosebumps rör sig inte riktigt i samma musikaliska värld som det jag släppt som SaRaha och den kändes bara helt rätt att det skulle bli min debut som Sara. När jag inte har ett artistnamn är jag också mer fri i hur det jag skapar ser ut, det finns inga begränsningar och inga förväntningar på vad det ska vara. 

Vad handlar Goosebumps om?

Vi försökte fånga känslan av att bli förälskad och hur spänningen mellan två personer kan ta över kroppen! 

Var det någon musik som inspirerade under arbetet med låten? 

Rich kommer från electro och house, Elize från metal och pop och jag från afrobeat, pop och 60-talsmusik och det finns nog spår av allt det där, men i grunden är det en poplåt. 

Låten är skriven av dig tillsammans med Rich Edwards och Elize Ryd. Hur arbetade ni fram låten? 

Vi skrev låten på ett låtskrivarcamp, och började med att hitta en puls och känsla i musiken som vi gillade. Sen kom resten ganska snabbt och naturligt, den kändes självklar på något sätt. Texten skrev jag och Elize klart hemma hos mig en sen kväll. 

Vad är planen för sommaren för din del? Blir det några spelningar? 

Jag kommer fokusera på låtskrivandet som är min huvudsysselsättning just nu. Jag har nyligen signat med Elements Music, ett förlag som är baserat i Finland men jobbar internationellt. Det blir mycket låtskrivarsessions och förhoppningsvis lite resor. Jag har inte planerat några spelningar, men folk får gärna boka mig :)

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.