Comfort Addict korsbefruktar Mr Brightside och SexyBack när de ger oss singeln Kiss & Cuddle. Som hopplös Justin Timberlake fan är det absolut inte mig emot! Med målsättningen att skapa den ultimata indieklubbhiten dundrar bandet på med fyllig bas, upptempo, rytmiskt starka beats och en lysande melodi. Temat är inte svårare än kärlek och textraderna är sprängfyllda med självsäkra one-liners som helt klart kan återfinnas på en svettig klubb varsomhelst i världen. Komiskt nog säger bandet att texten skrivits av deras introverta panelhönan till medlem, vilket gör att helheten tilltalar mig ännu mer. 

Tagen från deras kommande platta Really Really! Ett album plockar från det klassiska vinylformatet med en A- och B-sida är den aktuella singeln en refrängstarka poplåtar med stark avslutning. Helt klart i Popmuziks smak! Angående kommande fullängdsalbumet säger Comfort Addict att de slår ett slag för såväl indiepopens återtåg till hitlistorna som albumets relevans.

Tittar vi närmare på sammansättningen av detta hipsterkollektiv finner vi dataanalytikern Fredrik Norlindh, ingenjören Richard Borg och psykologen Per Andrén. Utöver musiken delar även Fredrik, Richard och Per tillsammans ett stort intresse för populärkultur och kör gärna en musikquiz kring ämnen som Star Wars, NBA-spelare och popgruppen Roxette.

Missa förresten inte poddintervjun med Per i bandet som du kan lyssna på här.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.