Comfort Addict korsbefruktar Mr Brightside och SexyBack när de ger oss singeln Kiss & Cuddle. Som hopplös Justin Timberlake fan är det absolut inte mig emot! Med målsättningen att skapa den ultimata indieklubbhiten dundrar bandet på med fyllig bas, upptempo, rytmiskt starka beats och en lysande melodi. Temat är inte svårare än kärlek och textraderna är sprängfyllda med självsäkra one-liners som helt klart kan återfinnas på en svettig klubb varsomhelst i världen. Komiskt nog säger bandet att texten skrivits av deras introverta panelhönan till medlem, vilket gör att helheten tilltalar mig ännu mer. 

Popmuzik Podcast

Tagen från deras kommande platta Really Really! Ett album plockar från det klassiska vinylformatet med en A- och B-sida är den aktuella singeln en refrängstarka poplåtar med stark avslutning. Helt klart i Popmuziks smak! Angående kommande fullängdsalbumet säger Comfort Addict att de slår ett slag för såväl indiepopens återtåg till hitlistorna som albumets relevans.

Tittar vi närmare på sammansättningen av detta hipsterkollektiv finner vi dataanalytikern Fredrik Norlindh, ingenjören Richard Borg och psykologen Per Andrén. Utöver musiken delar även Fredrik, Richard och Per tillsammans ett stort intresse för populärkultur och kör gärna en musikquiz kring ämnen som Star Wars, NBA-spelare och popgruppen Roxette.

Missa förresten inte poddintervjun med Per i bandet som du kan lyssna på här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011