Favoriten Dare Summer är tillbaka med sin som alltid lysande synthiga pop. Senaste singeln heter Alright och med den håller artisten fanan högt även denna gång.

Popmuzik Lover

Med en snygg och något vemodig produktion med glittrande synthar och ett mörkt behagligt beat, sjunger sångerskan om vad som är viktigast i livet för henne. Efter några tuffa år både globalt och personligt behövde hon se över vad som verkligen var det minsta möjliga hon behövde i sitt liv för att känna sig till freds. En låt som med andra ord är grunden för att helt enkelt må bra och hitta en balans i livet.

Känns som en fin inställning ändå. Vad är det man behöver för att kännas tillfreds med sig själv och kör på det för att känna att man mår Alright.

Nya singeln är producerad av Dean Marriott som Dare Summer jobbat med tidigare och sångerskan släpper sedan en hel EP i slutet av året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.