Favoriten Dare Summer är tillbaka med sin som alltid lysande synthiga pop. Senaste singeln heter Alright och med den håller artisten fanan högt även denna gång.

Följ på Apple Music

Med en snygg och något vemodig produktion med glittrande synthar och ett mörkt behagligt beat, sjunger sångerskan om vad som är viktigast i livet för henne. Efter några tuffa år både globalt och personligt behövde hon se över vad som verkligen var det minsta möjliga hon behövde i sitt liv för att känna sig till freds. En låt som med andra ord är grunden för att helt enkelt må bra och hitta en balans i livet.

Känns som en fin inställning ändå. Vad är det man behöver för att kännas tillfreds med sig själv och kör på det för att känna att man mår Alright.

Nya singeln är producerad av Dean Marriott som Dare Summer jobbat med tidigare och sångerskan släpper sedan en hel EP i slutet av året.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011