Favoriten Dare Summer är tillbaka med sin som alltid lysande synthiga pop. Senaste singeln heter Alright och med den håller artisten fanan högt även denna gång.

Apple Music Svensk Pop

Med en snygg och något vemodig produktion med glittrande synthar och ett mörkt behagligt beat, sjunger sångerskan om vad som är viktigast i livet för henne. Efter några tuffa år både globalt och personligt behövde hon se över vad som verkligen var det minsta möjliga hon behövde i sitt liv för att känna sig till freds. En låt som med andra ord är grunden för att helt enkelt må bra och hitta en balans i livet.

Känns som en fin inställning ändå. Vad är det man behöver för att kännas tillfreds med sig själv och kör på det för att känna att man mår Alright.

Nya singeln är producerad av Dean Marriott som Dare Summer jobbat med tidigare och sångerskan släpper sedan en hel EP i slutet av året.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.