Favoriten Dare Summer är tillbaka med sin som alltid lysande synthiga pop. Senaste singeln heter Alright och med den håller artisten fanan högt även denna gång.

Med en snygg och något vemodig produktion med glittrande synthar och ett mörkt behagligt beat, sjunger sångerskan om vad som är viktigast i livet för henne. Efter några tuffa år både globalt och personligt behövde hon se över vad som verkligen var det minsta möjliga hon behövde i sitt liv för att känna sig till freds. En låt som med andra ord är grunden för att helt enkelt må bra och hitta en balans i livet.

Känns som en fin inställning ändå. Vad är det man behöver för att kännas tillfreds med sig själv och kör på det för att känna att man mår Alright.

Nya singeln är producerad av Dean Marriott som Dare Summer jobbat med tidigare och sångerskan släpper sedan en hel EP i slutet av året.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.