Jakob Longfield är en artist från Tyskland som bland annat hittar inspiration i akter som The 1975, Coldplay, Bon Iver och Frank Ocean för att nämna några.
Jakob debuterade 2020 med singeln U make me feel good och har efter det bland annat släppt EP:n Relations i fjol. Nu är han aktuell med singeln When the lights fade out.

Nordiska Favoriter

Här bjuds vi på en emotionell gitarr i den avskalade inledningen innan låten blommar ut i en mer pumpande poplåt med sköna synhar och ett bra beat. Visst känns det som en hit?
When the lights fade out handlar om depression och behovet av faktiskt känna något.

Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.