Jakob Longfield är en artist från Tyskland som bland annat hittar inspiration i akter som The 1975, Coldplay, Bon Iver och Frank Ocean för att nämna några.
Jakob debuterade 2020 med singeln U make me feel good och har efter det bland annat släppt EP:n Relations i fjol. Nu är han aktuell med singeln When the lights fade out.

DOLBY ATMOS

Här bjuds vi på en emotionell gitarr i den avskalade inledningen innan låten blommar ut i en mer pumpande poplåt med sköna synhar och ett bra beat. Visst känns det som en hit?
When the lights fade out handlar om depression och behovet av faktiskt känna något.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011