Idag på den internationella mors dag släpper Adonye B hyllningslåten Mama för att just hylla och ge kärlek till allas mammor där ute. Resultatet är en klassisk soul-poplåt som kan föra tankarna till akter som Elton John och Billy Joel och du kommer garanterat att bli imponerad av Andonye Bs starka röst.

Dolby Atmos

För att skapa musikvideon till låten bad artisten sina följare att skicka bilder på dem själva tillsammans med sina mödrar. Resultatet lät inte vänta på sig. Sångaren berättar:

”Jag har blivit så välsignad av responsen från mina fans att jag bokstavligen fick hundratals bilder på människor med sina mammor. Jag såg till att jag svarade alla och tackade dem för att de delade en så intim del av deras liv med mig, och för att ytterligare visa min tacksamhet kommer jag att släppa videon en dag tidigare till fansen som skickade in sina bilder.”

Adonye B är en hyllad brittisk/nigeriansk artist som släppte sin debutsingel Do it cuz u wanna 2020 och har efter det regelbundet släppt nya låtar. Under 2022 släpper han även sin debut-EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.