Idag på den internationella mors dag släpper Adonye B hyllningslåten Mama för att just hylla och ge kärlek till allas mammor där ute. Resultatet är en klassisk soul-poplåt som kan föra tankarna till akter som Elton John och Billy Joel och du kommer garanterat att bli imponerad av Andonye Bs starka röst.

För att skapa musikvideon till låten bad artisten sina följare att skicka bilder på dem själva tillsammans med sina mödrar. Resultatet lät inte vänta på sig. Sångaren berättar:

”Jag har blivit så välsignad av responsen från mina fans att jag bokstavligen fick hundratals bilder på människor med sina mammor. Jag såg till att jag svarade alla och tackade dem för att de delade en så intim del av deras liv med mig, och för att ytterligare visa min tacksamhet kommer jag att släppa videon en dag tidigare till fansen som skickade in sina bilder.”

Adonye B är en hyllad brittisk/nigeriansk artist som släppte sin debutsingel Do it cuz u wanna 2020 och har efter det regelbundet släppt nya låtar. Under 2022 släpper han även sin debut-EP.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.