Idag på den internationella mors dag släpper Adonye B hyllningslåten Mama för att just hylla och ge kärlek till allas mammor där ute. Resultatet är en klassisk soul-poplåt som kan föra tankarna till akter som Elton John och Billy Joel och du kommer garanterat att bli imponerad av Andonye Bs starka röst.

Svensk Pop Apple Music

För att skapa musikvideon till låten bad artisten sina följare att skicka bilder på dem själva tillsammans med sina mödrar. Resultatet lät inte vänta på sig. Sångaren berättar:

”Jag har blivit så välsignad av responsen från mina fans att jag bokstavligen fick hundratals bilder på människor med sina mammor. Jag såg till att jag svarade alla och tackade dem för att de delade en så intim del av deras liv med mig, och för att ytterligare visa min tacksamhet kommer jag att släppa videon en dag tidigare till fansen som skickade in sina bilder.”

Adonye B är en hyllad brittisk/nigeriansk artist som släppte sin debutsingel Do it cuz u wanna 2020 och har efter det regelbundet släppt nya låtar. Under 2022 släpper han även sin debut-EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011