Idag på den internationella mors dag släpper Adonye B hyllningslåten Mama för att just hylla och ge kärlek till allas mammor där ute. Resultatet är en klassisk soul-poplåt som kan föra tankarna till akter som Elton John och Billy Joel och du kommer garanterat att bli imponerad av Andonye Bs starka röst.

Apple Music

För att skapa musikvideon till låten bad artisten sina följare att skicka bilder på dem själva tillsammans med sina mödrar. Resultatet lät inte vänta på sig. Sångaren berättar:

”Jag har blivit så välsignad av responsen från mina fans att jag bokstavligen fick hundratals bilder på människor med sina mammor. Jag såg till att jag svarade alla och tackade dem för att de delade en så intim del av deras liv med mig, och för att ytterligare visa min tacksamhet kommer jag att släppa videon en dag tidigare till fansen som skickade in sina bilder.”

Adonye B är en hyllad brittisk/nigeriansk artist som släppte sin debutsingel Do it cuz u wanna 2020 och har efter det regelbundet släppt nya låtar. Under 2022 släpper han även sin debut-EP.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.