Det är dags för mer klubbmusik med producenten och artisten The Fur här i bloggen. Han släppte singeln Night eyes i fjol och detta är en ny version av låten som döpts till Night eyes paradise. Med den nya versionen har produktionen blivit tyngre och lite synthigare, vilket jag såklart uppskattade massa. Det känns som en bra klubbhit för dansgolvet. Då passar det ju bra att få denna under helgen tänker jag.

Favoriter Apple Music

Night eyes paradise handlar om det vi ser på natten då våra ögon är stängda, alltså våra drömmar, rädslor och minnen. Titeln i sig är tagen från en inskription på Williamsburg bridge som artisten såg när han var i New York för första gången 2011.

The Fur berättar:

”Jag blev fullkomligt betagen av staden och längtar alltid dit. Därför var det extra passande att denna låt gjordes tillsammans med en god vän som bor på Manhattan, och låten är dessutom inspelad i NY. Texten tar också upp min eviga längtan tillbaka till denna magiska stad.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011