Det är dags för mer klubbmusik med producenten och artisten The Fur här i bloggen. Han släppte singeln Night eyes i fjol och detta är en ny version av låten som döpts till Night eyes paradise. Med den nya versionen har produktionen blivit tyngre och lite synthigare, vilket jag såklart uppskattade massa. Det känns som en bra klubbhit för dansgolvet. Då passar det ju bra att få denna under helgen tänker jag.

Night eyes paradise handlar om det vi ser på natten då våra ögon är stängda, alltså våra drömmar, rädslor och minnen. Titeln i sig är tagen från en inskription på Williamsburg bridge som artisten såg när han var i New York för första gången 2011.

The Fur berättar:

”Jag blev fullkomligt betagen av staden och längtar alltid dit. Därför var det extra passande att denna låt gjordes tillsammans med en god vän som bor på Manhattan, och låten är dessutom inspelad i NY. Texten tar också upp min eviga längtan tillbaka till denna magiska stad.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.