Tove Lo är nästa i raden av artister att starta eget musikbolag i form av Pretty Swede Records och med det lämnar hon Universal Music. Ett naturligt steg för de flesta större artister känns det som. När man är ny är drömmen om skivkontrakt stort för att nå ut och nå de där övre 30 låtarna i Spotify-spellistorna. När man är etablerad, not so much.

DOLBY ATMOS

Först ut på det nya bolaget är den pulserande poplåten No one dies from love, som artisten skrivit tillsammans med Ludvig Söderberg.

Om singeln berättar Tove Lo:

”När du är med någon länge och det tar slut helt plötsligt, är det som att en del av dig har dött. Den här personen är nu en främling för dig. Alla minnen är nedsmutsade. Under den första delen av uppbrottet tror du att du inte ska må bra av något ni hade tillsammans. Det jag tror att jag gör bäst är ”heartbreak du kan dansa till.” Låten är just det.”

I den snygga musikvideon kan vi se sångerskan dansa med en robot som helt fångat artistens hjärta. Videon är regisserad av Alaska och du ser resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011