Tove Lo är nästa i raden av artister att starta eget musikbolag i form av Pretty Swede Records och med det lämnar hon Universal Music. Ett naturligt steg för de flesta större artister känns det som. När man är ny är drömmen om skivkontrakt stort för att nå ut och nå de där övre 30 låtarna i Spotify-spellistorna. När man är etablerad, not so much.

Popmuzik Popcast

Först ut på det nya bolaget är den pulserande poplåten No one dies from love, som artisten skrivit tillsammans med Ludvig Söderberg.

Om singeln berättar Tove Lo:

”När du är med någon länge och det tar slut helt plötsligt, är det som att en del av dig har dött. Den här personen är nu en främling för dig. Alla minnen är nedsmutsade. Under den första delen av uppbrottet tror du att du inte ska må bra av något ni hade tillsammans. Det jag tror att jag gör bäst är ”heartbreak du kan dansa till.” Låten är just det.”

I den snygga musikvideon kan vi se sångerskan dansa med en robot som helt fångat artistens hjärta. Videon är regisserad av Alaska och du ser resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.