Singeln Better now är tagen från den irländska artisten Róisín Os album Courageous, som är sångerskans andra i ordningen. Här bjuds vi på en stark poplåt med feta trummor och stor dynamik i bästa Florence + The Machine-stil. Så om du uppskattar dem, kommer du inte bli besviken på detta vill jag lova.

Apple Music

Better now kan ses som en stark breakup-låt, om att man mår så mycket bättre nu när man inte är nedtryckt av den man var tillsammans med tidigare. En fin insikt och som sagt, stark låt som lyfter upp och gör dig starkare.
Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.