Singeln Better now är tagen från den irländska artisten Róisín Os album Courageous, som är sångerskans andra i ordningen. Här bjuds vi på en stark poplåt med feta trummor och stor dynamik i bästa Florence + The Machine-stil. Så om du uppskattar dem, kommer du inte bli besviken på detta vill jag lova.

Skicka in din musik

Better now kan ses som en stark breakup-låt, om att man mår så mycket bättre nu när man inte är nedtryckt av den man var tillsammans med tidigare. En fin insikt och som sagt, stark låt som lyfter upp och gör dig starkare.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011