Kool är tillbaka i bloggen. Denna gång släpper de singeln Vill ha dig tillsammans med Kim Davidsson från duon EK på sång. Här bjuder de oss på en medryckande och rytmisk poplåt som handlar om dejting-spelet.

Popmuzik Popcast

Kool berättar för bloggen:

”Låten handlar om något många kan känna igen sig i: En tinderdejt, där man efteråt sitter och väntar på att man ska få svar men oftast kommer inte svaret för att den andra personen har hittat en ny, som är roligare att skriva med. Frustrationen över att det alltid kan komma någon som är bättre.”

Som sagt så är produktionen dansant och rytmisk. Det känns definitivt som en given sommarlåt. För det är ju då som hormonerna stiger och kärleken liksom flödar. Men också besvikelsen när det helt enkelt inte blir som man hoppats…

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.