Kool är tillbaka i bloggen. Denna gång släpper de singeln Vill ha dig tillsammans med Kim Davidsson från duon EK på sång. Här bjuder de oss på en medryckande och rytmisk poplåt som handlar om dejting-spelet.

Nordiska Favoriter

Kool berättar för bloggen:

”Låten handlar om något många kan känna igen sig i: En tinderdejt, där man efteråt sitter och väntar på att man ska få svar men oftast kommer inte svaret för att den andra personen har hittat en ny, som är roligare att skriva med. Frustrationen över att det alltid kan komma någon som är bättre.”

Som sagt så är produktionen dansant och rytmisk. Det känns definitivt som en given sommarlåt. För det är ju då som hormonerna stiger och kärleken liksom flödar. Men också besvikelsen när det helt enkelt inte blir som man hoppats…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011