I juni landar plattan, men redan nu får vi singel två från Lodet som på rekordtid blivit en Popmuzik-favorit. Den här gången är det om möjligt ännu bättre, gnistrande nostalgi blandas med riktigt stark popmelodi som för tankarna till Beatles och Lennons glansdagar. Extra förtjust är jag i melodi kontra produktion på just ordet smile där det fullkomligt slår gnistor. 

Popmuzik Lover Patreon

Om låten säger artisten att Smile aldrig varit ett självklart val. Gitarriffet spelades in redan 2018 och han har väntat i åratal på rätt tillfälle att färdigställa den. Lyckligt nog är det precis just nu! Att låten därtill passat våren som hand i handske förstärker helhetskänsla rätt rejält.  

Det faktum att spåret ens blev färdigställd var en ren slump och skedde när pianisten Joq kom över Lodets laptop och riffet spelades upp. Plötslig rann inspiration till och där satt låten som en smäck. 

Smile är helt klart en riktig teaser inför kommande platta så det ska bli riktigt spännande att se vad fullängdaren har att erbjuda.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011