I juni landar plattan, men redan nu får vi singel två från Lodet som på rekordtid blivit en Popmuzik-favorit. Den här gången är det om möjligt ännu bättre, gnistrande nostalgi blandas med riktigt stark popmelodi som för tankarna till Beatles och Lennons glansdagar. Extra förtjust är jag i melodi kontra produktion på just ordet smile där det fullkomligt slår gnistor. 

Popmuzik Lover

Om låten säger artisten att Smile aldrig varit ett självklart val. Gitarriffet spelades in redan 2018 och han har väntat i åratal på rätt tillfälle att färdigställa den. Lyckligt nog är det precis just nu! Att låten därtill passat våren som hand i handske förstärker helhetskänsla rätt rejält.  

Det faktum att spåret ens blev färdigställd var en ren slump och skedde när pianisten Joq kom över Lodets laptop och riffet spelades upp. Plötslig rann inspiration till och där satt låten som en smäck. 

Smile är helt klart en riktig teaser inför kommande platta så det ska bli riktigt spännande att se vad fullängdaren har att erbjuda.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.