I juni landar plattan, men redan nu får vi singel två från Lodet som på rekordtid blivit en Popmuzik-favorit. Den här gången är det om möjligt ännu bättre, gnistrande nostalgi blandas med riktigt stark popmelodi som för tankarna till Beatles och Lennons glansdagar. Extra förtjust är jag i melodi kontra produktion på just ordet smile där det fullkomligt slår gnistor. 

Nordiska Favoriter

Om låten säger artisten att Smile aldrig varit ett självklart val. Gitarriffet spelades in redan 2018 och han har väntat i åratal på rätt tillfälle att färdigställa den. Lyckligt nog är det precis just nu! Att låten därtill passat våren som hand i handske förstärker helhetskänsla rätt rejält.  

Det faktum att spåret ens blev färdigställd var en ren slump och skedde när pianisten Joq kom över Lodets laptop och riffet spelades upp. Plötslig rann inspiration till och där satt låten som en smäck. 

Smile är helt klart en riktig teaser inför kommande platta så det ska bli riktigt spännande att se vad fullängdaren har att erbjuda.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.