Äntligen är det återigen dags för bloggen att presentera en debuterande Göteborgsartist. Med skimrande gitarrer och jazziga melodier får vi singeln Blue Wave vars titel passande nog är densamma som artens namn. Skön avslappnad och släpande sång blandas med lo-fi och en tjock dimridå av atmosfärisk produktion. Luta er tillbaka och njut av den här nästan fyra minuter långa resan.

Nordiska Favoriter

“När tankarna flödar och svämmar över en som våg så finns det inget annat man kan göra än att acceptera det och rida vågen tills det går över. Textraden i refrängen: ”I’m on a blue wave” är just det.”

Blue Wave

Personligen är jag knäsvag för den här typen av musikaliskt uttryck och kan lätt se mig avnjuta den aktuella singeln i mina lurar en skön dag i solen.

Tittar vi lite närmare projektet Blue Wave finner vi därbakom Thomas Keen som är född och delvis uppvuxen i London. Valet av artistnamn föll sig naturligt när han började formulera en beskrivning på vilka ljud han ville skapa. Just Blue Wave blev ett mantra i den kreativa processen markerar en gränslös frihet så länge musiken är färgad blå.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.