Den starka rösten som tillhör Miinou är tillbaka i bloggen. Nya singeln heter Lights och ger en mörkare och mer mogen version av den tonåriga sångerskan.
Speciellt refrängen är verkligen magisk på Lights skulle jag säga, med sitt sjukt snygga arrangemang och melodi.
Låten är skriven tillsammans med Birk Frisk och just det faktum att den skrevs under den mörka vintern satte uppenbarligen sin prägel på låten, som handlar om att vara ifrån den man älskar. Men som sagt, sjukt snygg är den.

Nordiska Favoriter
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.